Jonas Kjeldgaard Sørensen
 
Mark Rothko facefucked and done doggy style by BBC

Det er en undersøgelse af hvordan kunsten kan blive instrumentaliseret af samfundet. For hver gang vi erindrer, er det en ny konstruktion, selvom det kun eksistere i vores fantasi, er det en del af vores fælles hukommelse. For vi er sensationslystne, vi kigger efter det farlige, det som stikker mest ud – det forvrængede i forhold til virkeligheden. 

Sammensat af pornofilmen: AIDEN ASPEN FACEFUCKED AND DONE DOGGY STYLE BY BBC. Kuratoren fra MoMa der kuraterede Mark Rothko udstilling i 2010: AB EX NY: Mark Rothko.
Uden titel, grafik, 2013
Appropriation: Kunstretning der udvikledes i New York i begyndelsen af 1980erne. Begrebet appropriation refererer ofte til brugen af lånte elementer i tilblivelsen af et nyt værk. De lånte elementer kan omfatte billeder, former eller stilindslag fra kunst- eller populærkulturen, eller det kan dreje sig om materialer eller teknikker fra ikke-kunstneriske sammenhænge. Ved at integrere udefrakommende elementer i en ny kunstnerisk sammenhæng forandres objekternes oprindelige betydning, og bagvedliggende bestemmelser og hensigter for fx reklamebilledet tydeliggøres for beskueren. Siden 1980erne har begrebet desuden refereret mere specifikt til den praksis at citere fra en anden kunstner for at skabe et nyt værk. 
Jonas Kjeldgaard Sørensen, mail: jona0361@yahoo.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net